Ціна, грн
Бренд
Температурний режим
Кількість дверей
Габаритні розміри
Тип
Матеріал стільниці
Показати: 5

Холодильні та морозильні столи

Справна робота закладів громадського харчування можлива лише за наявності спеціалізованого професійного обладнання. Оскільки забезпечення належного зберігання продуктів харчування, а також розміщення кухонного інвентарю є важливим аспектом функціонування будь-якого підприємства харчової промисловості. У цій справі також важливо, щоб усі предмети знаходилися на своїх місцях і не займали надто багато місця, щоб кухарі могли вільно працювати. У такому разі доцільно купити холодильний або морозильний стіл від ТМ Брілліс. Таке обладнання дозволяє компактно розмістити всі продукти харчування та кухонне приладдя протягом тривалого часу, при цьому залишиться вільний простір на кухні для приготування страв.

Сьогодні на ринку представлений широкий асортимент обладнання для кухні такого типу. Таким чином, у вас є можливість вибору в залежності від ваших потреб, тому важливо не розгубитися в цьому різноманітті і враховувати всі нюанси, включаючи технічні характеристики під час вибору.

Особливості конструкції холодильних та морозильних столів

Холодильный столОснащення має вигляд невисоких шаф з робочими поверхнями, під якими знаходяться морозильні та холодильні шафи. Така техніка потрібна під час приготування багатокомпонентних страв. Холодильні столи для піци часто зустрічаються у піцеріях. Оскільки на верхній поверхні можна готувати піцу, а всі необхідні продукти можна розмістити в холодильниках під стільницею, щоб під час приготування можна було швидко взяти необхідне. Під час вибору холодильних столів слід звертати увагу на технічні характеристики:

  • розмір стільниці: столи для охолодження можуть бути будь-яких розмірів залежно від потреб (стандартний розмір: висота – 850 мм, а ширина 600, 700, 800 мм). Таким чином, ви зможете вибрати необхідну техніку, яка точно буде відповідати розмірам вашого приміщення;
  • температура: ви можете підібрати та придбати морозильний стіл з низькими температурами в діапазоні від -10 до -25°C, такі столи використовують для тривалого зберігання м'яса, риби та інших продуктів харчування. Якщо вам не потрібен морозильний стіл, можна купити холодильний стіл Brillis, в яких діапазон температур коливається від -2 до +12°C. Такі холодильники використовують для короткочасного зберігання свіжих овочів або фруктів, а також напоїв, молочних продуктів та готових страв;
  • кількість та тип дверей: наявність декількох дверей з механізмом автоматичного закривання дозволяє працівникам не контролювати цей процес, до того ж у такому обладнанні мінімальний ризик розморожування камер через розгерметизацію. На сьогоднішній день на ринку техніки представлений широкий асортимент холодильних та морозильних столів з різним типом дверей, а саме з глухими дверима та прозорими скляними дверима. Зазвичай морозильні столи оснащені суцільними дверима з нержавіючої сталі, а холодильні столи оснащені ще й скляними дверима, які служать не тільки для герметичності, але і виконують демонстративну функцію, що дозволяє скоротити час пошуку необхідного продукту в холодильнику;
  • кількість ящиків: багато покупців віддають перевагу ящикам, оскільки таким чином можна легко знайти необхідний продукт, і не потрібно все перебирати. При виборі морозильного столу з ящиками необхідно враховувати, що знадобиться додатковий простір для того, щоб їх висувати, оскільки іноді такої можливості немає, якщо кухня невелика;
  • кількість полиць: деякі моделі холодильних столів оснащені полицями. Вони привертають увагу покупців своєю компактністю, тож це ідеальне рішення для невеликих приміщень.

Також виробники пропонують комбіновані типи столів, у яких є і ящики, і полиці.

Важливим аспектом під час вибору холодильного обладнання є виробник. Компанія «Brillis» є провідним постачальником в Україні у сфері продажу обладнання для магазинів та закладів громадського харчування, кафе, ресторанів, барів, піцерій. Різноманітність товарів вражає, і включає більше 30 000 найменувань. В наявності завжди є великий асортимент техніки, який постійно розширюється. Наша компанія завжди розвивається і знаходиться у пошуках партнерів та дилерів. Виробничі потужності нашої компанії знаходяться у Європі, а також у Китаї, Туреччині та інших країнах світу. Обладнання для торгової марки «Brillis» виготовляється на найкращих підприємствах світу, які постачають свої товари на всі континенти. Ми працюємо безпосередньо із заводами-виробниками чи фабриками, без посередників, тому ціни на наше обладнання залишаються доступними, і нашим клієнтам не доводиться переплачувати. До того ж на нашому сайті ви можете зробити замовлення на будь-яку суму, оскільки фіксована сума мінімального замовлення відсутня.

У чому різниця між холодильними та морозильними столами Brillis

Призначення холодильного обладнання всім відоме і цілком зрозуміле. Холодильні та морозильні установки активно використовуються в побуті і, як правило, мають форму вертикально розташованої шафи, але на кухнях у закладах громадського харчування або на виробництвах встановлюються холодильні та морозильні столи, які поєднують у собі поверхню для приготування страв та внутрішній об'єм столу для довгострокового зберігання харчових продуктів, які потребують дотримання температурного режиму.

Основна відмінність між холодильними та морозильними столами від Брілліс полягає в різниці температур:

  • морозильні столи призначені для довгострокового зберігання продуктів харчування, включаючи напівфабрикати та інші продукти, що піддаються заморожуванню при температурі від -12 до -18°C;
  • холодильні столи призначені для короткострокового зберігання продуктів харчування, а також готових страв без заморозки при температурі від -2 до +10°C.

Зовнішній вигляд такого обладнання ідентичний. При виборі необхідно звертати увагу на діапазон температур та показник енергоспоживання.

Позитивні сторони використання холодильних та морозильних столів

Якщо ви знаходитесь у пошуках холодильного обладнання такого типу, то ми радимо замислитись про його придбання, але перш за все потрібно ознайомитися з його перевагами. Серед головних позитивних аспектів використання холодильних столів варто зазначити:

  • холодильні та морозильні столи оснащені плоскими робочими поверхнями, які можна використовувати для приготування різних страв, включаючи обробку м'ясних продуктів, риби, підготовку тіста для випічки, приготування кондитерських виробів. При цьому всі необхідні продукти завжди будуть у доступності. Якщо такого обладнання не буде, то доведеться на кухні розміщувати морозильні та холодильні камери окремо від робочих поверхонь, таким чином знадобиться набагато більше простору, який буде нераціонально використаний, адже можна просто купити холодильний або морозильний стіл;
  • морозильні столи зазвичай виробляють з нержавіючої сталі хорошої якості, яка виготовляється спеціально для застосування в харчовій промисловості. Вона має ряд переваг у порівнянні зі звичайною нержавіючою сталлю, серед них стійкість до корозійних процесів, а також до агресивних середовищ, тривалий термін експлуатації, простота в обслуговуванні. На таких поверхнях можна працювати з будь-якими продуктами харчування, навіть із сирим м'ясом, після цього поверхню необхідно ретельно вимити та продезінфікувати. Нержавіюча сталь є міцним матеріалом, тому під час роботи вам не потрібно перейматися тим, що ви можете пошкодити поверхню ножем або іншим гострим кухонним приладом. Зверніть увагу, що інтенсивні удари гострими предметами можуть все ж таки пошкодити стільницю з нержавіючої сталі, тому будьте обережні;
  • холодильні та морозильні столи нового покоління оснащені високоякісною ізоляцією та непроникними дверима. Таким чином, теплові втрати зводяться до мінімуму, а економічність споживання електроенергії підвищується. До того ж нові моделі мають автоматичні термостати, а також функції автоматичного розморожування. Таким чином, підтримуються найбільш сприятливі умови для зберігання всіх видів продуктів харчування, а також скорочується час на технічний догляд за установками.

Холодильні столи від Брілліс можна використовувати не лише на професійних кухнях, а й у магазинах. До того ж, серед широкого асортименту обладнання такого типу можна знайти холодильні столи для бару, таким чином бармену буде набагато простіше працювати. Вони активно використовуються у приватних пекарнях, які готують випічку прямо у закладах для клієнтів. Нові холодильні столи добре виглядають, тому підійдуть для інтер'єру у будь-якому стилі. Наші консультанти з радістю допоможуть вам зробити правильний вибір, який буде відповідати всім вашим запитам, включаючи функціональність, технологічність, ефективність та привабливий зовнішній вигляд, до того ж, вас приємно здивує цінова політика компанії «Brillis».

Види холодильних столів

Устаткування такого типу можна класифікувати відповідно до способу монтажу та основного функціонального призначення:

  1. Універсальні столи
  2. Спеціалізовані столи:
  • Холодильні столи для піци. Якщо ви власник піцерії або у вашому закладі є в меню це блюдо, такий стіл вам стане в нагоді. Стіл для піци – це дуже зручно, оскільки на верхній поверхні ви можете займатися приготуванням тіста, а всі необхідні інгредієнти завжди будуть під рукою у шафах знизу, де підтримується належний температурний режим. Такі поверхні зазвичай виконані з нержавіючої сталі, також є моделі з мармуровими або гранітними стільницями, таким чином тісто не приставатиме до столу. Такий стіл може бути оснащений вбудованою або окремою вітриною для інгредієнтів. Завдяки такому професійному оснащенню ви зможете гарантувати якість своєї продукції.
  • Стіл холодильний для бару. Застосовується для зберігання продуктів харчування або готових страв у ресторанах, кафе та інших підприємствах, які працюють із продуктами, що швидко псуються. Барні столи можуть бути частиною лінії видачі або знаходиться окремо від інших поверхонь. Ці столи зроблені, як правило, з нержавіючої сталі. Зазвичай, столи для бару оснащені прозорими скляними дверима, які слугують не тільки для забезпечення герметичності холодильної установки, але також виконують демонстративну функцію.
  • Саладетти. Такий різновид холодильних столів має у своєму складі спеціальні ємності для зберігання окремих інгредієнтів, які надалі стануть частиною страв. Такі поверхні використовують для виготовлення різних закусок, салатів і т.д. Саладети дуже економлять простір на кухні, оскільки вміщують у собі велику кількість різноманітних продуктів, а також залщаджують час кухарів, оскільки їм не доводиться довго шукати необхідний продукт. В асортименті представлений широкий вибір саладетт, вони можуть включати один або відразу кілька рядів гастроємностей, таким чином ви зможете вибрати для себе найкращий варіант.

Ми надаємо послуги індивідуального підбору холодильного обладнання в залежності від побажань покупця, включаючи холодильні столи, тому ви зможете самостійно вибрати кількість полиць, ємностей чи вітрин.

Вибрати та купити холодильний стіл від ТМ Брілліс в Україні

Компанія «Brillis» є провідним виробником та постачальником обладнання для магазинів та закладів громадського харчування, оскільки якість нашої продукції вражає. У нашому інтернет-магазині представлений каталог з великою кількістю найменувань, тому ви можете вибрати та купити холодильний чи морозильний стіл для свого закладу. Ми пропонуємо столи з функцією охолодження для приготування різноманітних страв, включаючи піцу, суші, салати. Ви можете вибрати необхідну техніку відповідно до ваших потреб: стіл холодильний з гастроємностями; стіл з нержавіючої сталі, каменю або іншого матеріалу; стіл із висувними ящиками або з полицями, або комбінований тип столів; стіл із глухими дверима із нержавіючої сталі; або стіл з прозорими скляними дверима. Ймовірно, ви можете розгубитися серед такого різноманіття моделей холодильних і морозильних столів, але наші професійні менеджери з радістю наддадуть вам безкоштовну консультацію, і ви зможете поставити всі питання, що цікавлять вас, щоб зробити усвідомлений вибір, зваживши всі недоліки та переваги кожної моделі.

Переваги співпраці з нами:

  • працюємо з ПДВ.
  • оперативне відправлення.
  • надання виставкових зразків виробів із максимальною знижкою.
  • міжнародні сертифікати якості та висновки служби України з питань безпеки продуктів харчування та захисту прав споживачів.

Працюємо зі всеукраїнськими мережами супермаркетів, ресторанів, фаст-фудів, з хлібозаводами та різними підприємствами (сироварнями, м'ясопереробними комбінатами). Якщо ви – роздрібний покупець, ви можете звернутися до постачальника нашої продукції у вашому місті.

Популярні запитання:

⚡ Скільки дверей зазвичай у морозильних столів і холодильних столів?

Є моделі з:

  • 2 дверима
  • 3 дверима
  • 4 дверима.

Чим відрізняються холодильні столи? 

Відрізняються місцем розташування компресора: існують з нижнім, боковим та середнім розташуванням.

Які найпопулярніші розміри столів?

  1. Дводверний 1400х700х850 мм.
  2. Тридверний 1865х700х850 мм.

Яка вартість холодильного столу?

Найдешевша модель холодильного столу Brillis - BGN2-R290

 

 

Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.