Ціна, грн
Бренд
Температурний режим
Габаритні розміри
Тип охолодження
Тип
К-сть полиць
Тип скла
Показати: 2

Вітрини холодильні

Холодильні вітрини Brillis є дуже популярним холодильним обладнанням серед власників закладів громадського харчування, магазинів і торгових центрів. Завдяки такому виду холодильного обладнання продукти харчування та готові страви залишаються свіжими протягом тривалого часу та зберігають як смакові якості, так і корисні властивості. У компанії ТМ Brillis також представлений широкий асортимент ємностей для викладення та презентації продукції на вітрині: гастроємності з нержавіючої сталі, полікарбонату та меламіну, страви з полікарбонату та меламіну.

Переваги співробітництва з ТМ Brillis:

  • Ми працюємо безпосередньо з виробниками без посередників.
  • Широкий асортимент товарів у наявності, у нашому каталозі зібрано понад 30 000 найменувань.
  • Ми пропонуємо покупцям безкоштовні консультації, які допоможуть визначитися із вибором потрібного товару.
  • Ми надаємо знижки на виставкові зразки товарів.
  • Ми маємо всі міжнародні сертифікати, які підтверджують якість, а також висновки служби України з питань якості продуктів харчування та захисту споживачів.
  • Ми пропонуємо товари за доступними цінами.
  • Ми постійно поповнюємо наш асортимент новими товарами, щоб кожен покупець зміг знайти потрібний товар, в залежності від своїх потреб.
  • Ми здійснюємо своєчасну доставку без затримок.

Особливості та різновиди холодильних вітрин ТМ Брілліс

Холодильная витрина

Холодильна вітрина є найважливішим видом обладнання для оснащення магазину, супермаркету, ресторану, кафе, їдальні чи іншого підприємства, що працює з продукцією з обмеженим терміном придатності. Такий вид холодильних установок забезпечують не тільки підтримку належного температурного режиму, а й виконують демонстративну функцію для подальшої реалізації продуктів харчування. До того ж, холодильні вітрини мають привабливий зовнішній вигляд, таким чином привертають увагу покупців.

Як правило, холодильні вітрини використовують у:

  • продуктових магазинах;
  • супермаркетах;
  • точках реалізації продуктів харчування;
  • продуктових ринках;
  • їдальнях;
  • кафе;
  • ресторанах;
  • фаст-фудах.

Холодильні вітрини та морозильні вітрини використовуються для зберігання та реалізації продуктів харчування, що підлягають охолодженню або заморожуванню. Завдяки їм покупець може уважно роздивитися продукт чи готову страву, яку він збирається купити. Що стосується конструктивних різновидів вітрин, то вони бувають двох видів: 

  • закриті, що виконують виключно демонстративну функцію;
  • відкриті, які виконують не тільки демонстративну функцію, а й призначені для самообслуговування клієнтів, в такий спосіб покупець може самостійно дістати товар, який йому потрібний.

Холодильні та морозильні вітрини зазвичай використовують у торгових центрах і магазинах, які займаються продажем продуктів, які швидко псуються, щоб забезпечити належну якість товарів. У закладах громадського харчування таке обладнання також не завадить, оскільки воно дає змогу рекламувати свій товар. Це можуть бути кондитерські вироби, сендвічі, салати та інші готові страви. Таким чином, клієнт може побачити якусь страву та захоче спробувати її.

Різновиди промислових холодильних вітрин Брілліс:

Насамперед різновиди вітрин визначаються за температурним режимом: 

  • із середнім діапазоном температур – функціонують у межах від +1 до +6℃, їх використовують не для тривалого зберігання охолоджених продуктів харчування та напівфабрикатів;
  • з низьким температурним діапазоном – функціонують у межах від -24 до 0℃, їх використовують для зберігання замороженої продукції;
  • з універсальним температурним діапазоном – функціонують у межах від -6 до +6 ℃;
  • вітрини для кондитерських – функціонують у діапазоні від +3 до +8 ℃, їх використовують для зберігання та демонстрації кондитерських виробів.

Потоки холодного повітря можуть поширюватися холодильною вітриною декількома способами: 

  • природним, його ще називають статистичним;
  • динамічний, тобто за допомогою вентилятора.

Що стосується динамічного способу варто відзначити, що потоки холодного повітря розподіляються рівномірно по всіх полицях і кутках, це дуже добре, але негативною стороною такого виду охолодження є обвітрювання продуктів, що відбувається через постійний рух повітря. Цю проблему легко вирішити, необхідно, щоб усі продукти були запаковані у вакуумну упаковку.

Джерела холоду бувають вбудованими та виносними. Що стосується вбудованих, то вітрини такого типу використовуються в магазинах, ресторанах, кафе, їдальнях, які розраховані на невелику кількість відвідувачів, відповідно площа приміщення невелика, тому в таких місцях немає можливості розташувати виносний агрегат. У такому випадку, також краще віддавати перевагу вертикальним холодильним вітринам. Якщо ж у вашому приміщенні достатньо вільного місця, можна купити горизонтальну холодильну вітрину.

Якщо говорити про великі торгові точки, такі як супермаркети, то використовується виносна система охолодження, яка сприяє функціонуванню одночасно кількох холодильних вітрин. Їхня вартість у сукупності буде нижчою, порівняно з декількома автономними. До того ж, скоротиться витрата споживання електроенергії та обслуговувати їх буде легше (персонал та клієнти не заважатимуть один одному).

Як вибрати та купити кондитерську вітрину від Brillis

Вітринний холодильник для десертів є важливим доповненням для закладів громадського харчування. Обладнання такого типу дозволяє зберігати якість продуктів харчування для їхньої подальшої реалізації. Вітрина для кондитерських виробів, яка розміщується на підлозі, забезпечує можливість акуратного розташування всієї продукції з асортименту магазину, щоб покупець завжди міг оцінити продукт, який збирається купити. Настільна кондитерська вітрина є компактнішим варіантом. Купити настільну холодильну вітрину можна на нашому сайті.

У всіх вітринах можна вручну виставити бажану температуру, після чого вона підтримуватиметься автоматично. Що стосується конструкції, то холодильні вітрини для десертів бувають двох видів:

  • підлогові холодильні вітрини;
  • настільні холодильні вітрини.

Перед покупкою такого обладнання потрібно визначитися, для яких саме продуктів воно використовуватиметься. Всі продукти харчування швидко псуються, тому вимагають дотримання умов зберігання, включаючи належну температуру.

Тому при виборі холодильної вітрини потрібно звертати увагу на діапазон температур, який підтримує та чи інша установка. Холодильні вітрини для кондитерських виробів зазвичай підтримують температуру від -2°С до +15°С.

Після цього варто звернути увагу на систему охолодження, яка буває статистичною або динамічною. У вітрині зі статистичним способом охолодження холодними є лише піддон та полиці, які розташовані внизу. Всі інші полиці, які розташовані вище випарника, не піддаються прямому охолодженню. Моделі з динамічним способом охолодження забезпечують рівномірне охолодження, яке розповсюджується по всій камері.

Також важливим аспектом при виборі холодильної вітрини є габарити, як зовнішні, так і внутрішні, а також особливості будову установки. Розміри вітрини для кондитерських виробів повинні відповідати площі приміщення, в якій вона буде розташована, не створюючи дискомфорту при цьому.

На сьогоднішній день в асортименті інтернет-магазину «Brillis» представлений широкий асортимент холодильних вітрин різного дизайну, оскільки це також важливо, щоб зовнішній вигляд вітрини відповідав дизайну приміщення. До того ж, запропонована продукція повинна завжди мати товарний вигляд, тому дуже важливо, де саме вона знаходиться

Купити холодильну вітрину в інтернет-магазині компанії «Brillis»

Ціна холодильної вітрини часто пов'язана із її технічними параметрами. Компанія «Brillis» є провідним постачальником в Україні у сфері продажу обладнання для магазинів та закладів громадського харчування. Різноманітність товарів вражає, і включає більше 30 000 найменувань. В наявності завжди є великий вибір техніки, який постійно стає більшим. Наша компанія завжди розвивається і знаходиться у пошуках партнерів та дилерів. Виробничі потужності нашої компанії знаходяться по всій Європі, а також у Китаї, Туреччині та інших країнах світу. Оснащення для ТМ «Brillis» виготовляється на найкращих підприємствах світу, які постачають свої товари на всі континенти. Ми працюємо безпосередньо з постачальниками без посередників, тому ціни на нашу техніку залишаються доступними, і нашим клієнтам не доводиться переплачувати. До того ж на нашому сайті ви можете зробити замовлення на будь-яку суму, оскільки фіксована сума мінімального замовлення відсутня.

Ми пропонуємо широкий асортимент холодильного обладнання:

  • Холодильник-вітрина для магазинів, включаючи холодильні вітрини для м'яса, риби та ковбаси;
  • Вітрини для супермаркетів різної форми та габаритів, із сполучними елементами для формування спільної лінії, із вбудованим та автономним типом постачання холодом. Також у каталозі нашого інтернет-магазину ви зможете знайти пристінні гірки, скрині для заморозки та бонети;
  • Кондитерські вітрини, які підтримують належну температуру для зберігання десертів;
  • Вітрини для ринкової торгівлі невеликих розмірів із мінімальними енерговитратами;
  • Холодильні вітрини для молочних продуктів та сирів.

У нашому каталозі представлені холодильні вітрини ТМ Брілліс, які продаються за умови наявності офіційної гарантії. Наші фахівці з радістю наддадуть вам допомогу при виборі холодильного обладнання, яке повністю задовольнятиме ваші вимоги, враховуючи ваш бюджет, щоб ви легко могли купити холодильну вітрину або іншу техніку. Як правило, ціна на холодильні вітрини знаходиться в середньому ціновому діапазоні, щоб кожен клієнт мав можливість придбати таку техніку.

Популярні запитання:

Які типи холодильних вітрин існують?

Бувають вітрини гастрономічні та кондитерські вітрини.

Які розміри холодильних вітрин бувають?

Довжина варіюється від 600 мм до 2500 мм.

Який температурний режим мають вітрини холодильні Брілліс?

  1. Середньотемпературні гастрономічні вітрини мають температуру від -2 до +10
  2. Температура кондитерських вітрин від +2 до +10.

Які типи кондитерських вітрин існують? 

  • Підлогові: використовуються в магазинах, кафе;
  • Настільні: використовуються в кав'ярнях, закладах фаст-фуд ;
  • Підлогові у вигляді шафи з прозорими стінками.

Який дизайн вітрин зараз користується популярністю? 

Найпопулярнішими зараз є холодильні вітрини з прямим склом, які також називаються "кубічна вітрина".

 

 

Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.