Дека алюмінієві професійні
-
1 785 грн.Артикул: brillis_9537Тип: деко пефороване для багетаМатеріал: алюмінійГабаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 600/800/30
-
1 227 грн.Артикул: ABP6040305Тип: деко пефороване для багетаМатеріал: алюмінійГабаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 400/600/30
-
597 грн.Артикул: 208263Тип: деко перфорованеГабаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 530/325Матеріал: алюміній
-
722 грн.Артикул: 200121Тип: деко перфорованеГабаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 600/400Матеріал: алюміній
-
647 грн.Артикул: 112037Тип: деко перфорованеГабаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 600/400Матеріал: алюміній
-
552 грн.Артикул: 112011Тип: деко перфорованеГабаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 600/400Матеріал: алюміній
-
817 грн.Артикул: 221287Тип: деко гладкеГабаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 780/580Матеріал: алюміній
-
853 грн.Артикул: 221288Тип: деко перфорованеГабаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 780/580Матеріал: алюміній
-
1 922 грн.Артикул: 111698Тип: деко пефороване для багетаГабаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 800/600Матеріал: алюміній
-
463 грн.Артикул: WH-SP1318Тип: деко гладкеГабаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 330/450Матеріал: алюміній
-
472 грн.Артикул: ASP030Тип: деко гладкеГабаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 600/400Матеріал: алюміній
-
586 грн.Артикул: 210070Габаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 530/325Тип: деко гладкеМатеріал: алюміній
Пекарське деко – інвентар, без якого не обійтися в жодній пекарні, ресторані, кафе, їдальні. Найчастіше такий інвентар використовують для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів. За своїми характеристиками професійне деко значно відрізняється від побутового: воно більш міцне та довше прослужить. Професійний інвентар виробляють з матеріалів, які сумісні з усіма видами продуктів харчування, а також можуть витримувати високі та низькі температури, легко миються і чистяться. У нашому магазині ви можете купити антипригарне деко з алюмінію, а також професійний інвентар з нержавіючої сталі.
Види професійних дек за призначенням
На професійних кухнях використовують різні види дек для різних завдань:
- Перфороване деко. Найкраще підходить для випікання хліба та виробів з дріжджового тіста. Завдяки перфорації по всій площі дека хлібобулочні вироби підрум’янюються знизу та виглядають більш апетитно.
- Гладке деко. Виготовляється з цілісного листа металу методом штампування або зварювання. В результаті виходить міцний інвентар, який не деформується навіть після тривалої експлуатації. Гладке алюмінієве деко добре підходить для випікання печива, хлібобулочних виробів. Такий інвентар можна використовувати для приготування виробів з рідкого та твердого тіста.
Залежно від способу використання є дека для випікання хлібобулочних виробів і для гастрономії:
- Деко для хлібобулочних виробів. Повинне бути максимально надійним і міцним. Тісто не прилипає до поверхні дека, а рівномірно пропікається. Є інвентар з різною висотою бортів: з високими бортиками краще підходить для пирогів, бісквітів, багатошарових тортів, з низькими бортиками – для тістечок і печива.
- Деко для багета. Його особливість – наявність жолобків, завдяки яким багети не злипаються між собою. Спочатку такий інвентар використовувався для випікання довгих французьких багетів. Зараз на таких деках випікають і короткі багети, викладаючи на одну хвилю кілька хлібобулочних виробів.
- Дека для гастрономії. В основному такий інвентар має високі борти, тому в ньому зручно готувати основні страви та гарніри. Також в таких деках зручно зберігати приготовані страви і ставити їх на лінію роздачі.
- Листи для хлібних паличок. Ідеально підійдуть для випікання смачних італійських паличок грісіні. Такі хлібні палички зараз пропонують в більшості ресторанів з європейською кухнею. Листи для випікання грісіні мають перфоровану структуру та невеликі хвилі, за допомогою яких виходять ідеальні за своїм зовнішнім виглядом і смаком палички.
- Касети для хот догів, гамбургерів, паніні. Активно використовуються в закладах швидкого харчування. За допомогою такого інвентарю вдається максимально швидко приготувати популярні гарячі страви.
На нашому сайті ви можете купити професійні дека для випічки багетів, хлібобулочних виробів і гастрономії високої якості.
Які матеріали використовують для виробництва професійного інвентарю?
Харчовий алюміній – найпопулярніший матеріал, з якого виробляють більшість професійних пекарських дек. Алюмінієві дека легкі та довговічні. Вони добре підходять для випікання хлібобулочних виробів, але не підходять для тривалого зберігання готових страв з кислим середовищем.
Переваги дек з алюмінію:
- невелика вага;
- хороша теплопровідність дозволяє забезпечити рівномірне випікання хлібобулочних виробів;
- висока зносостійкість;
- швидке нагрівання та охолодження.
Сталеві листи є більш довговічними, ніж алюмінієві. Їх можна використовувати і в кислому середовищі. Але за вагою вони значно важче алюмінієвих.
До переваг дек з нержавіючої сталі відносяться:
- довговічність;
- висока міцність;
- легкість очищення;
- підходять для зберігання готових страв;
- не піддаються впливу кислого середовища і корозії;
- великий вибір розмірів.
Ви можете купити професійні алюмінієві, антипригарні дека з оптимальним співвідношенням ціни та якості в нашому магазині. Також ми пропонуємо сталеві листи для випічки хліба та інших хлібобулочних виробів.
Розміри професійних дек
При випіканні хлібобулочних виробів грає роль і розмір дека. Підбирайте інвентар, виходячи з розмірів духової шафи на своїй професійній кухні. При покупці антипригарного дека важливо вибирати професійні, а не побутові вироби. Побутовий інвентар менш зносостійкий і не підходить для частого використання в професійному тепловому обладнанні. Найпопулярніші розміри дек для багетів та інших хлібобулочних виробів – 330х450 мм, 530х325 мм, 600х400 мм. Інвентар розміром 580х780 мм, 580х980 мм, 800х600 мм застосовується для великих промислових печей.
Поради для вибору дек
Компанія Brillis пропонує великий вибір гладких і перфорованих дек та іншого інвентарю. Як правильно підібрати такий інвентар для професійної кухні? Потрібно враховувати, які страви є в меню вашого закладу, і які новинки ви збираєтеся запропонувати своїм відвідувачам в майбутньому.
Перед тим, як купити дека для пекарні, кондитерської, ресторану, врахуйте розмір і форму такого інвентарю. Він повинен підходити під теплове обладнання на вашій кухні. Вибирайте міцний і жаростійкий інвентар, який прослужить значно довше.
Звертайте увагу на висоту бортиків. Якщо ви будете запікати в деках курку, м’ясо, рибу, тоді варто віддати перевагу інвентарю з високими бортиками. Для випікання печива, хлібних паличок, коржів для тортів підійдуть листи з низькими бортиками.
Де купити дека для випічки?
Ви можете купити дека з антипригарним покриттям, дека з алюмінію та нержавіючої сталі в інтернет-магазині Brillis. У нас ви знайдете найбільш якісний інвентар для професійної кухні. Наші менеджери швидко оформлять замовлення та відправлять його в максимально стислі терміни. Ми робимо доставку товарів по всій території України.
Популярні запитання
⚡З якого матеріалу виготовляють дека для багетів?
Такий інвентар виготовляється з харчового алюмінію. Дно таких дек є перфорованим для того, щоб багет повністю пропікся і підрум’янився.
⚡Які розміри дек – найпопулярніші?
Найпопулярнішими на професійних кухнях є дека розмірів 600х400 мм, 330х450 мм, а також 530х325 мм.
⚡Які переваги мають листи для випічки з алюмінію?
Вони легкі, швидко нагріваються і остигають, мають високу теплопровідність, що сприяє рівномірному випіканню печива, коржів, багетів і т.д. Їх легко мити і чистити.