Ціна, грн
Бренд
Габаритні розміри
Тип
Матеріал
Показати: 27

Дека алюмінієві професійні

Пекарське деко – інвентар, без якого не обійтися в жодній пекарні, ресторані, кафе, їдальні. Найчастіше такий інвентар використовують для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів. За своїми характеристиками професійне деко значно відрізняється від побутового: воно більш міцне та довше прослужить. Професійний інвентар виробляють з матеріалів, які сумісні з усіма видами продуктів харчування, а також можуть витримувати високі та низькі температури, легко миються і чистяться. У нашому магазині ви можете купити антипригарне деко з алюмінію, а також професійний інвентар з нержавіючої сталі.

Купити деко для випічки

Види професійних дек за призначенням

На професійних кухнях використовують різні види дек для різних завдань:

  • Перфороване деко. Найкраще підходить для випікання хліба та виробів з дріжджового тіста. Завдяки перфорації по всій площі дека хлібобулочні вироби підрум’янюються знизу та виглядають більш апетитно.
  • Гладке деко. Виготовляється з цілісного листа металу методом штампування або зварювання. В результаті виходить міцний інвентар, який не деформується навіть після тривалої експлуатації. Гладке алюмінієве деко добре підходить для випікання печива, хлібобулочних виробів. Такий інвентар можна використовувати для приготування виробів з рідкого та твердого тіста.

Залежно від способу використання є дека для випікання хлібобулочних виробів і для гастрономії:

  • Деко для хлібобулочних виробів. Повинне бути максимально надійним і міцним. Тісто не прилипає до поверхні дека, а рівномірно пропікається. Є інвентар з різною висотою бортів: з високими бортиками краще підходить для пирогів, бісквітів, багатошарових тортів, з низькими бортиками – для тістечок і печива.
  • Деко для багета. Його особливість – наявність жолобків, завдяки яким багети не злипаються між собою. Спочатку такий інвентар використовувався для випікання довгих французьких багетів. Зараз на таких деках випікають і короткі багети, викладаючи на одну хвилю кілька хлібобулочних виробів.
  • Дека для гастрономії. В основному такий інвентар має високі борти, тому в ньому зручно готувати основні страви та гарніри. Також в таких деках зручно зберігати приготовані страви і ставити їх на лінію роздачі.
  • Листи для хлібних паличок. Ідеально підійдуть для випікання смачних італійських паличок грісіні. Такі хлібні палички зараз пропонують в більшості ресторанів з європейською кухнею. Листи для випікання грісіні мають перфоровану структуру та невеликі хвилі, за допомогою яких виходять ідеальні за своїм зовнішнім виглядом і смаком палички.
  • Касети для хот догів, гамбургерів, паніні. Активно використовуються в закладах швидкого харчування. За допомогою такого інвентарю вдається максимально швидко приготувати популярні гарячі страви.

На нашому сайті ви можете купити професійні дека для випічки багетів, хлібобулочних виробів і гастрономії високої якості.

Які матеріали використовують для виробництва професійного інвентарю?

Харчовий алюміній – найпопулярніший матеріал, з якого виробляють більшість професійних пекарських дек. Алюмінієві дека легкі та довговічні. Вони добре підходять для випікання хлібобулочних виробів, але не підходять для тривалого зберігання готових страв з кислим середовищем.

Переваги дек з алюмінію:

  • невелика вага;
  • хороша теплопровідність дозволяє забезпечити рівномірне випікання хлібобулочних виробів;
  • висока зносостійкість;
  • швидке нагрівання та охолодження.

Сталеві листи є більш довговічними, ніж алюмінієві. Їх можна використовувати і в кислому середовищі. Але за вагою вони значно важче алюмінієвих.

До переваг дек з нержавіючої сталі відносяться:

  • довговічність;
  • висока міцність;
  • легкість очищення;
  • підходять для зберігання готових страв;
  • не піддаються впливу кислого середовища і корозії;
  • великий вибір розмірів.

Ви можете купити професійні алюмінієві, антипригарні дека з оптимальним співвідношенням ціни та якості в нашому магазині. Також ми пропонуємо сталеві листи для випічки хліба та інших хлібобулочних виробів.

Деко алюмінієве

Розміри професійних дек

При випіканні хлібобулочних виробів грає роль і розмір дека. Підбирайте інвентар, виходячи з розмірів духової шафи на своїй професійній кухні. При покупці антипригарного дека важливо вибирати професійні, а не побутові вироби. Побутовий інвентар менш зносостійкий і не підходить для частого використання в професійному тепловому обладнанні. Найпопулярніші розміри дек для багетів та інших хлібобулочних виробів – 330х450 мм, 530х325 мм, 600х400 мм. Інвентар розміром 580х780 мм, 580х980 мм, 800х600 мм застосовується для великих промислових печей.

Поради для вибору дек

Компанія Brillis пропонує великий вибір гладких і перфорованих дек та іншого інвентарю. Як правильно підібрати такий інвентар для професійної кухні? Потрібно враховувати, які страви є в меню вашого закладу, і які новинки ви збираєтеся запропонувати своїм відвідувачам в майбутньому.

Перед тим, як купити дека для пекарні, кондитерської, ресторану, врахуйте розмір і форму такого інвентарю. Він повинен підходити під теплове обладнання на вашій кухні. Вибирайте міцний і жаростійкий інвентар, який прослужить значно довше.

Звертайте увагу на висоту бортиків. Якщо ви будете запікати в деках курку, м’ясо, рибу, тоді варто віддати перевагу інвентарю з високими бортиками. Для випікання печива, хлібних паличок, коржів для тортів підійдуть листи з низькими бортиками.

Де купити дека для випічки?

Ви можете купити дека з антипригарним покриттям, дека з алюмінію та нержавіючої сталі в інтернет-магазині Brillis. У нас ви знайдете найбільш якісний інвентар для професійної кухні. Наші менеджери швидко оформлять замовлення та відправлять його в максимально стислі терміни. Ми робимо доставку товарів по всій території України.

Популярні запитання

З якого матеріалу виготовляють дека для багетів?

Такий інвентар виготовляється з харчового алюмінію. Дно таких дек є перфорованим для того, щоб багет повністю пропікся і підрум’янився.

Які розміри дек – найпопулярніші?

Найпопулярнішими на професійних кухнях є дека розмірів 600х400 мм, 330х450 мм, а також 530х325 мм.

Які переваги мають листи для випічки з алюмінію?

Вони легкі, швидко нагріваються і остигають, мають високу теплопровідність, що сприяє рівномірному випіканню печива, коржів, багетів і т.д. Їх легко мити і чистити.

 

 

Замовити дзвінок
Заповніть форму і ми вам зателефонуємо

Авторизація
Реєстрація
Відновлення паролю
Введіть ваш Email. На нього буде відправлено посилання для відновлення доступу.